logo_ue_color.png
sigla_guv_coroana_albastru_fundal alb.png
logo_color_slogan.png
logo_is_color.png

Do you want to sell your old mobile phone?

Ask fot a BuyBack offer.

Take action now and you will get the best BuyBack offer.

Ask for an offer
How does the BuyBack service works
1.Fill in the BuyBack form and we will send the courier to pick up your package from the mentioned address
2.Once we received the product, we will check if the product condition is identical with the one mentioned by you. Otherwise, we will notify you with the updated offer for your product.
3.We pay the money directly in the bank account mentioned by you in the BuyBack form.
Ask for an offer

BuyBack: elegant si rapid

Vrei sa vinzi vechiul telefon simplu, elegant si rapid? Iti recomandam serviciul BuyBack, gandit pentru oameni ocupati pentru care timpul conteaza.

byback-card

Gata cu propunerile indecente!

Site-urile de vanzari sunt simpatice pana la un punct. Daca ai noroc sa gasesti un cumparator la fel de serios ca tine, treaba este pe jumatate rezolvata. Daca, insa, anuntul tau se pierde printre multe altele si primesti mai degraba oferte traznite sau cereri in casatorie, vei renunta sa vinzi telefonul si il vei uita pur si simplu intr-un sertar.

byback-card

Promitem ca nu dam mesaje noaptea!

BuyBack functioneaza simplu, elegant si rapid. Lucrezi cu profesionisti care se pricep la tehnologie, educati si politicosi, iar banii pentru telefon ii primesti imediat ce il preluam, odata agreat pretul in functie de starea acestuia. Apoi, imediat, fara sa fie nevoie sa astepti ca telefonul sa ajunga la viitorul proprietar, iti viram banii prin banca sau Revolut si povestea se incheie aici. Pana la urmatorul telefon de vanzare, desigur.

byback-card

Nu ne dam intalnire la metrou!

BuyBack: elegant si rapid

+Ce schimba BuyBack?

+Ce are diferit BuyBack?

Sistemul nostru este elegant, simplu si rapid. Nu iti consumam timpul cu detalii inutile, functionam cu profesionalism si respect. Odata ce am receptionat telefonul si am agreat pretul in functie de starea acestuia, iti viram imediat suma stabilita de comun acord in contul bancar sau prin Revolut. De aici incolo, este treaba noastra sa ne ocupam de vanzarea efectiva a telefonului, pentru tine problema s-a rezolvat.

Reguli clare, fara surprize neplacute

+ Cum pregatesti telefonul pentru BuyBack?

+Cum impachetez produsul inainte sa-l trimit?

Inainte sa predai telefonul curierului, asigura-te ca acesta este impachetat corespunzator.

Daca ai cutia originala a telefonului, mai intai inveleste telefonul in folie cu bule, pungi de plastic, hartie de ziar, carton ondulat sau tocat, apoi pune-l in cutie. Sigileaza cutia cu cat mai mult scoci de fata cu curierul, pentru siguranta. Apoi poti inmana cutia curierului.

Daca nu ai cutia originala a telefonului, atunci poti sa improvizezi ceva rezistent. Inveleste telefonul in pungi de plastic, hartie de ziar.

Te rugam sa fii la locul mentionat de tine pentru a putea preda telefonul curierului.

+Trebuie sa mai trimit ceva impreuna cu telefonul?

In cazul serviciului de BuyBack nu trebuie sa trimiti nimic altceva in afara de telefon (vezi mai sus cum trebuie impachetat). Daca totusi doresti sa trimiti si accesoriile telefonului, stai linistit, le reciclam noi pentru tine, fara niciun cost aditional.

+Ce branduri de telefoane poti vinde prin Buy Back?

Avem o selectie generoasa de branduri pe care le achizitionam in acest moment. Ne axam pe telefoanele semnate de brandurile mondiale de varf din telefonie, ale caror produse isi mentin valoarea de piata in timp. Gandeste-te, de exemplu, la brandurile de masini. Si acolo exista clar o categorie ampla de marci pe care iti va fi mai usor sa le valorifici cand decizi sa schimbi masina. Exact asa sta treaba si la telefoane. Unele se devalorizeaza mai repede si mai usor, chiar daca au specificatii interesante. Pur si simplu nu fac parte din categoria brandurilor de renume mondial si isi pierd valoarea de piata dupa utilizare. Pe viitor, ia in calcul acest aspect cand achizitionezi un telefon si tine cont ca un brand de varf te ajuta sa recuperezi parte din achizitie cand doresti sa treci la urmatorul model.